close
تبلیغات در اینترنت
مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی بلژیک
loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

تحصیل خارج از کشور

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی بلژیک داشتن ویزا برای افرادی که قصد مهاجرت به بلژیک را دارند یکی از مدارک ضروری یا بعنوان دیگر  پیش شرط ورود به آن کشور است. به گونه ای که فرد بدون داشتن روادید مخصوص هر کشور، اجازه عبور از مرزهای آن را نخواهد داشت . امروزه یکی از پرطرفدارترین انواع…

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی بلژیک

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی بلژیک

داشتن ویزا برای افرادی که قصد مهاجرت به بلژیک را دارند یکی از مدارک ضروری یا بعنوان دیگر  پیش شرط ورود به آن کشور است. به گونه ای که فرد بدون داشتن روادید مخصوص هر کشور، اجازه عبور از مرزهای آن را نخواهد داشت . امروزه یکی از پرطرفدارترین انواع روادید برای مهاجرت ، روادید تحصیلی آن است که در این میان کشور بلژیک از نظر تحصیلی مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. بنابراین دانشجوی متقاضی ورود به کشور بلژیک برای ادامه تحصیلات در اولین قدم باید برای دریافت ویزای تحصیلی این کشور اقدام نماید. 

شرایط دریافت ویزا

دریافت ویزای بلژیک دارای مراحل و شرایطی است که در ضمن این مطلب  توضیحاتی را در رابطه با همین مهم ارائه میدهیم.

 اولین قدم برای اقدام به دریافت ویزا اخذ پذیرش از دانشگاه های بلژیک مد نظر این کشور است. و چنانچه فرد از این دانشگاه پذیزش گرفت باید مدارکی را آماده کرده و برای انجام مراحل صدور ویزا، به سفارت تحویل دهد.

این مدارک به صورت تیتر وار عبارتند از:

     1. سه عدد فرم درخواست ویزا که دارای تاریخ و امضا بوده و با حروف بزرگ پر شوند

     2. 4 قطعه عکس

     3. اصل و فتوکپی شناسنامه، گذرنامه،تاییدیه ثبت نام در مراکز آموزش عالی

     4. گواهی تمکن مالی

     5. تعهد نامه مربوط به بازگشت به کشور بعد از اتمام تحصیلات

     6. گواهی پزشکی

     7. گواهی عدم سوء پیشینه

     8. پرداخت هزینه کنسولی

     9. پرداخت مبلغی برای صدور ویزا

    10. شناسنامه ای که باید به زبان مورد نظر دانشگاه مقصد ترجمه شود

 

ذکر نکاتی در رابطه با مدارک بالا ضروری می نماید:

  • مدارکی که به زبان فارسی می باشند باید به فرانسه ، هلندی و یا آلمان ترجمه شوند.
  • مدارک صادر شده توسط سازمان های ایرانی باید ممهور به مهر دادگستری- وزارت خارجه و سفارت بلژیک باشند
  • گواهی پزشکی باید توسط معتمد سفارت تنظیم شود
  • نام و نام خانوادگی باید در همه مدارک یکسان باشد
  • گذرنامه باید حداقل یک سال اعتبار داشته باشد
برچسب ها : شرايط تحصيل در بلژيک , تحصيل رايگان در بلژيک , تحصيل در بلژيک , هزينه تحصيل در بلژيک , ادامه تحصيل در بلژيک , اعزام دانشجو به بلژيک ,
بازدید : 1 تاریخ : دوشنبه 09 بهمن 1396 زمان : 11:30 نویسنده : legal-apply نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت
  • کل مطالب : 232
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 49
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 57
  • بازدید ماه : 165
  • بازدید سال : 404
  • بازدید کلی : 404
  • مطالب